Moderne tijden, moderne wensen

In een tijd waarin mensen, klanten en opdrachtgevers gewoon zijn om alles direct te krijgen, is het van essentieel belang dat je niemand laat wachten.

Door de razendsnelle evolutie van de markt en steeds veranderende producten zijn bedrijven niet meer geneigd om te investeren in grote stocks. Snel leveren & kort op de bal spelen zijn hiervan een logisch gevolg.

En zelfs snelheid alleen is niet meer voldoende als bedrijf. Elke klant verwacht ook continuiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit als onderdeel van een perfecte dienstverlening.

En om jouw perfecte dienstverlening te ondersteunen, is onze koerier de perfecte hulp.


Betaalbare prijzen & Duidelijke tariefstructuur

In een tijd waarin mensen, klanten en opdrachtgevers gewoon zijn om alles direct te krijgen, is het van essentieel belang dat je niemand laat wachten.

Waarom de eenvoudige handeling om een pakket van A naar B te brengen, moeilijker maken dan nodig met onduidelijke tariefformules, vele gewichtsklasses en allerlei toeslagen?

Bij onze express koeriersdienst vind je daarom altijd duidelijke en transparante tarieven terug die onaangename verrassingen voorkomen.

Snel leveren tegen betaalbare en duidelijke tarieven is al 25j de specialiteit van onze Antwerpse koeriersdienst en dat verandert nooit. • Transportvergunning : 401008407
  • ADR in orde
  • FAVV Geregistreerd
  • GDP Certified
  • Temp logger on board
  • Track n trace
 • Gratis verzekering

Zaakvoerster : Alexis Ashman

Waar daden spreken

Samenwerken met onze ervaren Antwerpse koeriersdienst geeft je de zekerheid dat je zending altijd snel, betaalbaar & onbeschadigd zijn bestemming bereikt.

Je zending aan onderaannemers meegeven doen wij nooit. Wat we zelf niet kunnen rijden, rijden we niet. Als er dus iets verkeerd, vergeten of veranderd blijkt te zijn aan je transport, kan je onze koerier steeds bereiken.

Voor al je express koeriersdiensten in Antwerpen, Belgie & Europa, staan wij 7/7, 24/24, weekends & feestdagen voor je klaar.

Betrouwbaar

Een afspraak is een afspraak, een belofte is een belofte. En net voor die reden nemen wij nooit meer transporten aan dan we aankunnen.

Last minute

Wil je op het laatste moment snel iets verzenden en tijdig geleverd krijgen, geef ons een telefoontje en wij laten je direct weten of we kunnen helpen.

Veiligheid

Track-n-trace, digigale temperatuurloggers, gratis cmr-verzekering, ... jouw zending veilig vervoeren is onze grootste prioriteit.

Betaalbaar

Kleinere overhead, minder loonmassa, minder kosten en dus veel belangrijker voor jou, ook meer betaalbare tarieven voor jouw zending

Zij gaven ons ook hun vertrouwen