turbo koerier antwerpen

Internationale koeriersdienst van Belgie tot ...

tot de verste hoeken Europae en alle Europese havens. Heb je maw een dringende, zware of specialie zending in Belgie of de ons omringende landen, ergens tussen maandag en zondag, geef ons een seintje en wij doen het nodige om jou uit de nood te helpen.

Onze internationale koerierdienst heeft altijd iemand achter de hand die direct kan vertrekken voor als één van onze klanten met de handen in het haar zit.

Heb je dus nood aan een dringende of gepaste oplossing, wij kunnen jou quasi altijd direct uit de nood helpen en iemand de baan opsturen.


De stressvrije koeriersdienst

In tegenstelling tot vele mensen die tijdsdruk niet leuk, zijn wij bij Turbo Express, net zoals andere Turbo's op ons sterkst als de druk wordt opgevoerd en de afstand groter wordt.

Waarom zou je jezelf de stress en zorgen op je dak halen, als wij ervoor kunnen zorgen, dat jij rustig kan verder werken?

Voor al je internationale zendingen zonder stress, ... slechts 1 adres ... Turbo Express  • Benelux
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italie
  • Oostenrijk
  • Zwiterland
  • Groot Britanie

internationale koeriersdienst antwerpen

Internationale koeriersdienst havens

Heb je een dringende of belangrijke levering die van de Antwerpse Haven naar Rotterdam, Hamburg, Le Havre of een andere Europese haven moet of vice versa moet?

Dan staat koeriersdienst Turbo Express vertrekkensklaar binnen de korste keren, bovendien kennen wij de gewoontes in de grote havens, waardoor wij wachttijden en extra kosten voor jou tot een minimum kunnen beperken.

Haven van Antwerpen

Als geboren en getogen Sinjoren kunnen we natuurlijk niet anders dan fier zijn op onze haven en zijn de verschillende kaaien, rederijen, magazijnen, ... een trip down to memorylane. Meeste echte Sinjoren, hebben hier in hun kindertijd leuke tijden doorgebracht.

Van kaai 101 tot kaai 1742, van het Noordkasteel tot aan de Berendrechtsluis en alles wat er tussen ligt, is zeer gekend terrein voor ons. Je mag er dus zeker zijn dat er binnen de haven van Antwerpen niemand beter zijn weg kent dan onze koeriersdiensten.

Onboard deliveries

Gezien onze quasi perfecte kennis van de antwerpse haven en onze vele contacten in de maritieme sector, zitten wij geregeld op de kaaien en is het voor ons dus ook geen probleem om voor jullie aan boord te leveren van 1 van de vele schepen die de haven aandoen.

Hebben jullie een levering die aan boord (onboard deliveries) moet gebeuren, komen wij deze bij jullie ophalen en houden vanaf dan zelf met de haveninstanties contact, zodat we direct kunnen leveren eens het schip de kaai raakt.

Case 1 : Haven Rotterdam

Voor een magazijn in de Antwerpse haven werd onze internationale koeriersdienst opgetrommeld om aan boord van de Colombo Express (Happag Loydd) onderdelen voor koelcontainers te leveren in de haven van Rotterdam.

Om 9h konden we laden en normaal zouden we direct richting Rotterdam rijden. Koerier Mike vertrok in Antwerpen, richting Rotterdam, maar dankzij contact met de haven van Rotterdam kwamen we te weten dat de ETA van het schip pas rond 11h25 zou zijn ipv 10h15.

Wij hebben direct onze chauffeur laten stoppen en na onderling contact met het magazijn zo nutteloze kosten voorkomen.

Case 2 : Nachtelijk & internationaal

Onlangs werden wij om 3h 's nachts gebeld door een klant die dringend 150kg aan onderdelen in Koblenz, Duitsland moest krijgen omdat een fabriek dreigde stil te vallen.

Reeds om 3h10 was onze koerier Lexi op de baan & om 3h25 was hij vetrokken richting Koblenz (met boterhammetjes en koffie) om daar om 6h10 gelost te zijn.

Voor deze service betaalde onze klant 0 euro extra, enkel de km-vergoeding werd afgerekend.

Zij gaven onze koeriersdienst ook hun vertrouwen