Koel Transport

GDP-Goederen, voeding, labostalen, grondstalen, ... als op het juiste temperatuur vervoerd moet worden, weten wij wat te doen.

0°C - +30°C
Diepvries transport

Moet het nog kouder zijn, zelfs tot minus 30, zijn wij instaat om jou goederen overal in Europa te leveren tegen de beste condities.

0°C - -30°
Express vervoer

Gekoeld of ongekoeld, heb je een zending die binnen Belgie of Europa geleverd moet worden, dan hebben wij iemand vertrekkensklaar staan.

Binnen het uur?
ADR transport

Van klasse 1 tot 9, met uitzondering van radio-actieven en explosieven krijgen wij jouw goederen snel en veilig waar je wenst.

Beetje gevaarlijk?

Afmetingen van onze voertuigen

0

Europalets

0

Gewicht (kg)

0

Laadhoogte (mm)

0

Laadbreedte (mm)

0

Laadlengte (mm)

Zo verwent onze koeriersdienst je

Onlangs werden wij om 3h 's nachts gebeld door een klant die dringend 150kg aan onderdelen in Koblenz, Duitsland moest krijgen omdat een fabriek dreigde stil te vallen.

Om 3h10 was onze koerier op de baan, om 3h25 was hij vetrokken richting Koblenz (met boterhammetjes en koffie) en om 6h10 was hij gelost. Noch voor gewicht, noch voor de nachtelijke rit betaalde onze klant extra.

Lever meer dan beloftes

Snelheid, loyaliteit, betrouwbaarheid en een grote dosis probleemoplossend vermogen vormen de ruggegraat van elke goede koeriersdienst.

Bij Turbo Express staan onze chauffeurs en klantendienst op elk ogenblik van de dag klaar om jou te helpen, eender wat je vraag is.

Wat jij belooft aan je klanten, laten wij uitkomen.

Zij gaven ons ook hun vertrouwen